قیمت مربای بالنگ بزرگترین تولید کننده مربا و مارمالاد با قیمت ارزان در تهران ویژۀ مصارف قنادی و یا هتل داران و یا فروشگاههای کوچک و یا بزرگ و یا فروشگاههای زنجیره ای به ازای
- قیمت خرید و فروش بالنگ
- و یا قیمت هر کیلو بالنگ
خدمت خریداران و تجّار عزیز ارائه خواهد شد.
شما عزیزان می توانید بسیار ساده و در کمترین زمان ممکن جهت دریافت قیمت مربای بالنگ بزرگترین تولید کننده مربا و مارمالاد با ما درتماس باشید.
قیمت فروش عمده مربای بالنگ The main selling price of the platter jam
قیمت فروش انواع مرباجات و مارمالاد و بویژه مربا بالنگ به عوامل متعددی وابستگی مستقیم دارد.
این عوامل موثر در تغییرات قیمت فروش مربا عبارتند از:
- وزن و یا حجم مربای تولید شده
- درصد اختلاط میوه و شیرۀ مربا در ترکیب مربا (ترکیب ۶۰% میوه با ۴۰% شیرۀ مربا و یا نوسان این مقدار)
- استفاده از مواد ارگانیک در تولید و یا استفاده از مواد مصنوعی در تولیدات کارخانه
- نوع و کیفیت بسته بندی
- نوسانات بازار مواد اولیه
جهت دریافت آخرین و بروزترین قیمت عمده انواع مرباجات و بخصوص مربای بالنگ ۱۰۰% ارگانیک و بدون مواد نگهدارنده و مصنوعی با ما در تماس باشید.
تولید کننده مربا و مارمالاد بالنگ Producer of jam and marmalade of the balloon
از جمله لذّیذترین و پر مصرف ترین انواع مرباجات، مربای خوشمزه و لذّیذ بالنگ می باشد.
این نوع مربا طعمی خاص و ویژه برای طرفداران خود دارد و به همین دلیل طرفداران آن بسیار فراگیر و ویژه پسند می باشد.
تولیدات مربا و انواع مارمالاد بالنگ شرکت تولید کنندۀ ما دارای تنوع بسته بندی و حجمی متفاوت جهت مصارف مختلف می باشد از جمله:
- مربا بالنگ با حجم شیشۀ ۲۰۰ گرمی
- مربا بالنگ با حجم بسته بندی ۳۰۰ گرمی
- مربا بالنگ با حجم بسته بندی ظروف کریستال ۵۰۰ گرمی
- و مربای بالنگ با حجم بسته بندی ۸۵۰ گرمی
- و مربا بصورت فله ای در حجم های ۱۱/۵۰۰ و ۲۵ و ۴۵ کیلوگرمی
بنابراین بسیار خرسندیم که هرگونه نیاز افراد را در حجم مرباهای متنوع، پاسخگو خواهیم بود.
مربای بالنگ
مربای بالنگ از نوعی میوۀ زرد رنگ و کشیده به نام عموی بالنگ که نوعی از مرکبات محصوب می شود تشکیل یافته است.
میوۀ بالنگ دارای خواص ویژه و منحصر به خود، جهت سلامتی و بهبود شرایط عمومی بدن می باشد.
با توجه به خواص ویژۀ موجود در این میوه و طعم خاص آن، مربای بالنگ یکی از مرباهای خوشمزه و ممتاز محصوب می شود.
این نوع مربا به عنوان صبحانه در کنار نان و نیز کره و یا سرشیر، یک روز پرانرژی را محیا خواهد ساخت.
و یا در هنگام غروب، به عنوان عصرانه می تواند یک میان وعدۀ خوشمزه را برایمان بسازد.
خواص مربای بالنگ
مربای بالنگ از قدیم به عنوان ترشی و یا مربای خوشمزه، مورد استفاده بوده است.
خواص مربا بالنگ و یا به بیان دیگر میوۀ ترنج قابل تامل می باشد.
این میوه از جمله مرکبات محصوب می شود که دارای خواص متعددی از جمله موارد زیر است:
- بالنگ در درمان نفخ شکم کاربرد مفیدی دارد
- بالنگ موجب تقویت و آرامش قلب می شود
- در درمان درد مفاصل و یا همچنین نقرض نیز موثر و کاربردی است
بنابراین استفاده از این نوع مرکبات از سوی پزشکان و یا اطبای گیاهی مورد تائید و تمجیّد می باشد.
طرز تهيه مرباي بالنگ تازه بدون آهک
جهت تهیه مربای بالنگ از بالنگ هایی که دارای سطح صاف و مرغوبی هستند استفاده می شود.
سپس بصورت بسیار نازک پوست بالنگ گرفته می شود، در صورت باقی ماندن اندکی پوست بالنگ،
- عطر بالنگ بیشتر می شود
- در صورت زیاد داشتن پوست بالنگ، مربا تلخ می شود
در مرحله بعدی، بالنگ های موجود را به تکه هایی چند تایی برش میدهیم تا قطعات کوچک شوند.
به نسبت مقدار تکه های بالنگ موجود، شکر را به مخزن های دولایه اضافه می کنیم.
در مرحله بعدی بالنگ را تقریبا” به مدت ۱۲ ساعت در آب می گذاریم تا خوب خیس بخورد.
شکر را به نسبت ۱ به ۲ با آب تحت حرارت اضافه میکنیم تا کاملا” حل شود و برای تولید مربا محیا گردد.
در نهایت مخلوط آب و شکر را تحت حرارت قرار می دهیم تا حالت شهد یابد.
در حالت شهد بود یا شیره شدن، تکه های بالنگ را اضافه می کنیم تا با حرارت آرام و یکنواخت، شهد تولید شده در بالنگ قرار گیرد، و حالت مربا بصورت آرام آرام شکل می گیرد.
بزرگترین تولید کننده مربا و مارمالاد
شرکت بزرگ و معتبر ما با داشتن چند دهه سابقۀ تولید انواع مربا و مارمالاد و انواع شربت، یکی از بزرگتری کارخانجات تولیدی در غرب کشور محصوب می شود.
جهت اطلاع بیشتر از تولیدات ما بهترین گزینه، ارتباط مستقیم و تماس مستقیم با کارشناس فروش ماست.