شیکام
خانه / مربا / فروش عمده مربا توت فرنگی ۲۰۰ گرمی از کارخانه

فروش عمده مربا توت فرنگی ۲۰۰ گرمی از کارخانه

فروش عمده مربا توت فرنگی ۲۰۰ گرمی از کارخانه بصورت

  • مستقیم با کیفیت ممتاز و مطلوب
  • و کاملا” ارگانیک
  • با قیمت بصرفه و ارزان
  • از کارخانجات معتبر و با کیفیت ممتاز

جهت ارائه به شهرهای تهران، تبریز، اصفهان، کرمان، شیراز، اهواز و سایر شهرهای کوچک و بزرگ کشور بصورت عمده ارائه خواهد شد.

چنانچه نیازمند به خرید عمده مربا توت فرنگی ۲۰۰ گرمی و یا سایر انواع مرباجات از کارخانجات تولید کنندۀ معتبر بودید، با ما درتماس باشید.

مربا توت فرنگی

مربای توت فرنگی

صبحانه قسمت مهم و اساسی و آغاز گر یک روز پرنشاط برای افراد در نقاط مختلف جهان بدون محدودیت، محصوب می شود.

صبحانه در افراد مختلف با تنوع سلیقه می تواند متغیر باشد.

بطور عموم صبحانه از انواع مرباجات و نان و پنیر و یا کره و یا سایر مواد غذائی وابسته به سلیقۀ افراد تشکیل می یابد.

مربا توت فرنگی یکی از بهترین و خوشمزه ترین و پر طرفدارترین انواع مرباجات در بازار محصوب می گردد.

این مربای خوشمزه و پرمخاطب تشکیل یافته از:

  1. میوۀ تازۀ توت فرنگی
  2. شکر
  3. آب
  4. گلوکز
  5. و مقدار محدود اسید سیتریک

مربا توت فرنگی

فروش عمده مربا توت فرنگی

فروش عمده انواع مرباجات خوشمزه و با کیفیت ممتاز، بطور مستقیم از کارخانجات تولید کننده حاوی انواع مختلف مربا و مارمالاد شامل:

  • مربا توت فرنگی
  • مربا آلبالو
  • مربا بالنگ
  • مربا هویج
  • مربا گل سرخ
  • مربا به

در بسته بندی های مرتب و شکیل در حجم و اندازه های متنوع، جهت برآورده سازی سلیقه های مختلف آماده ورود به بازار هدف می باشد.

افراد فعال در حوضۀ مواد غذایی و مربا و مارمالاد، می توانند به راحتی و در مدت زمان اندک، بهترین را از ما خریداری و دریافت نماییند.

مربا توت فرنگی

انواع بسته بندی و حجم مربا توت فرنگی

بسته بندی های متنوع بدلیل سلیقه ها و نیاز بازار هدف شکل یافته است.

از این رو بسته بندی های مربا و مارمالاد شرکت را به دو بخش فله ای و بسته بندی مجزا نموده ایم.

نوع بسته بندی مرباجات در حجم های متنوع زیر قابل عرضه در بازار کشور و خارج از کشور می باشد:

  • حجم بسته بندی شیشه های ۲۰۰ گرمی
  • شیشه های ۳۰۰ گرمی
  • ظروف پلاستیکی کریستال ۵۰۰ گرمی
  • و شیشه های ۸۵۰ گرمی

و نیز در حجم های فلّه ای ۱۱/۵۰۰ و ۲۵ و ۴۵ کیلوگرمی آمادۀ عرضه به بازار و مشتریان عزیز می باشد.

مربا توت فرنگی

طرز تهیه مربای توت فرنگی خوش رنگ

نکته قابل توجه در تولیدات کارخانه ای به این موضوع اشاره دارد که برای تولید مرباهای توت فرنگی از توت فرنگی های طبیعی و نه گلخانه ای استفاده شود.

استفاده از توت فرنگی های ریزتر و خوش رنگ تر زیبایی و طعم بهتری را موجب می شود.

برای پخت و تولید مربا توت فرنگی ابتدا شستشوی توت فرنگی بصورت کاملا” بهداشتی صورت می گیرد.

سپس به وسیلۀ آبکش، آب همراه شده با میوه را جداسازی میکنیم تا خوب آبگیری شود.
در مرحله بعدی برگ و یا تکه های زائد همراه شده با میوه را جداسازی می کنیم تا فقط میوۀ تمیز و پاکیزه باقی بماند.
در مرحله بعدی از ظروف مسی و ویژه که ظرفیت حجمی تا ۳ برابر حجم مقدار توت فرنگی باشد برای جایگیری میوۀ تازه بهره می بریم.

شایسته است در این مرحله از ظرف مسی با ویژگی دولایه برای تولید مربا استفاده نماییم.
حال به این قسمت تولید مربا میرسیم که میوۀ توت فرنگی را در ظرف با مقدار مناسبی از شکر می پوشانیم.
در این قسمت چند بار و به مرور زمان شکر اضافه می گردد.

سپس مقدار معین و بدون زیاده روی در مقدار آب، اندکی آب به ظرف مسی اضافه می نماییم.

خرید مارمالاد

نکتۀ مهم در تولید مربای توت فرنگی

همان طور که میدانیم و اشاره شد، توت فرنگی از میوه های حساس و با ظرافت محسوس، به شمار می آید.
بنابراین توجه به مراحل تولید در هرچه بیشتر و خوشمزه تر شده آن سهم بزرگی دارد.
حرارت لازم برای تولید انواع مرباجات و بویژه مربا توت فرنگی باید ملایم و بدون عجله انجام گیرد.
هرگونه عجله و یا سهل انگاری موجب تولید مربایی با کیفیت و رنگ ویژه نخواهد شد.
در ضمن استفاده از ظروف ویژۀ مسی  که بصورت تخصصی و دولایه باشند تاثیر بسزایی در تولید و خوشرنگ شدن، هرچه بیشتر مربا خواهد شد.
بنابراین بهتر و لازم است از این گونه ظروف دولایه ای برای ساخت مربا و یا حتی مارمالاد استفاده شود.
در تولید مربای هویج نیز باید از این روش تولید بهره ببریم و ملایمت و دقت لازم طبق توضیح زیر را انجام دهیم.

مربا توت فرنگی

مربای هویج

این گونه از مرباهای تولید شده در کارخانجات ما نیز در بسیاری مراحل تولید مشابه مربا توت فرنگی انجام می گیرد.

هویج میوۀ بسیار مفید، سرشار از فیبر و املاح مفید می باشد، که دارای ویتامین A به وفور در ساختار خود است.

برای تولید مربای هویج ابتدا باید هویج ها کاملا” شسته شوند و بصورت کامل پوست گیری هویج ها انجام شود.

در مرحله بعدی لازم است، توسط رنده های مخصوص، هویج ها بصورت کامل رنده  و تکه تکه شوند تا حالت اولیل آنها حاصل شود.
ترکیبات مربای هویج را می توان شامل موارد زیر ذکر نمود:

  1. شکر
  2. مقداری آب لیمو
  3. آب
  4. دانه های هل
  5. مقداری لازم از دانه های بادام
  6. مقدار محدود از اسید سیتریک

این ترکیبات را در چند نوبت و بصورت مرحله ای در دمای ملایم در ظروف مسی حرارت می دهیم تا رنگ طبیعی را بدست آورد.

زمان لازم برای تولید مربای هویج بر روی حرارت از ۲ تا ۳ ساعت متغیر می باشد.

بعد از آماده سازی مربا، به آن خلال بادام و یا پسته و یا هرگونه از خشکبار، بصورت سلیقه ای اضافه می گردد.

سپس بصورت بسته بندی در ظرف ویژۀ ۲۰۰ گرمی یا ۳۰۰ گرمی و یا ۵۰۰ گرمی و یا ۸۵۰ گرمی ریخته و در مکان خنک نگهداری می شود.

مربا توت فرنگی

مارمالاد توت فرنگی

مارمالاد توت فرنگی با مربای توت فرنگی اشتراکات زیادی دارند و بنیان و پایۀ هر دو از میوۀ توت فرنگی می باشد.
اما تولید مارمالاد و مربای توت فرنگی به رغم اشتراکات فراوان، کمی متفاوت و مجزا از هم انجام میگیرد.

قیمت مارمالاد توت فرنگی

روش تولید مارمالاد توت فرنگی جهت فروش در کارخانجات

در تولید مارمالاد توت فرنگی ابتدا میوۀ توت فرنگی را درون ظروف ویژۀ مسی می ریزیم و بصورت له شده در می آوریم.

در مرحله بعدی درون میوۀ له شدۀ توت فرنگی، شکر به لابه لای میوه اضافه می کنیم.

نکته: در این مرحله حدودا” ۲ تا ۳ ساعت میوۀ له شده و شکر را درون یخچال و یا محفضۀ خنک کننده قرار می دهیم تا شکر کاملا” آب شود.

سپس شکر حل شده در توت فرنگی له شده را درون ظروف مسی دو لایه و مخصوص می ریزیم تا حرارت لازم داده شود.

حرارت لازم هرچه کمتر و زمان تولید مارمالاد بیشتر شود، رنگ طبیعی مارمالاد تولید شده زیباتر و طبیعی تر خواهد شد.

در مدت زمان حرارت دهی، لازم است که مدت به مدت، مخلوط درون ظرف را بهم بزنیم تا خوب حل شود و نیز ته گرفته نشود.

در این زمان مارمالاد توت فرنگی ما به مرور درحال درست شدن و تکمیل می باشد.

در اینجا لازم است، ژلاتین به آب جوش اضافه کنیم تا حل شود و باعث سفت شدن مارمالاد بشود و حدودا” یکی دوتا جوش بزند.

در نهایت حرارت زیر ظرف مسی را خاموش می کنیم.

مارمالاد توت فرنگی تولید شده را به مرور خنک می کنیم تا کاملا” غلیظ شود.

مربا توت فرنگی

ظروف بسته بندی در مارمالاد توت فرنگی تولید شده

مرحلۀ بعدی، بسته بندی در ظروف ۳۰۰ گرمی و یا ظروف کریستال ۵۰۰ گرمی و ۸۵۰ گرمی صورت می گیرد.

بعضی افراد و یا شرکت ها و یا مشاغل مانند مشاغل قنادی از مارمالاد فله ای استفاده می برند.

در این موارد از حجم بسته بندی های فله ای در ظروف سطلی با حجم ۱۱/۵۰۰ و ۲۵ و ۴۵ کیلوگرمی جهت این گونه مشاغل استفاده می کنیم.

مربا توت فرنگی

ویژگی مهم انواع تولیدات مربا و مارمالاد

لازم به ذکر است که انواع مرباجات غلیظ ما با حجم یا نسبت میوه با شیرۀ ۶۰% میوه با ۴۰% شیره محاسبه و تعیین شده است.

استفاده نکردن از رنگهای مصنوعی و مواد نگه دارندۀ نامناسب و کاملا” ارگانیک بودن، ویژگی مهم و اساسی بعدی ماست.

مربا توت فرنگی

انواع مارمالاد تولید و قابل ارائه در کارخانجات ما

انواع مارمالاد تولید شده در کارخانجات معتبر ما عبارتند از موارد زیر:

  • مارمالاد هویج
  • مارمالاد توت فرنگی
  • مارمالاد انجیر
  • مارمالاد آناناس
  • مارمالاد آلبالو
  • مارمالاد پرتقال
  • مارمالاد موز
  • مارمالاد سیب
  • مارمالاد انجیر

همچنین در تولیدات ما انواع شربت های زیر با کیفیت عالی قابل ارائه می باشد:

مربا توت فرنگی

انواع تولیدات شربت های میوه ای

انواع شربت های خوشمزه و غلیظ و با صرفۀ ما عبارتند از:

  • شربت اناناس
  • شربت پرتقال
  • شربت سکنجبین
  • شربت آلبالو

شربت های معرفی شده در ظروف شیشه ای و یا بسته بندی های پلاستیکی باحجم متنوع ۶۵۰CC و ۳ لیتری ارائه می شود.

چنانچه نیازمند کسب اطلاعات بیشتر و مشاورۀ مستقیم با کارشناس فروش کارخانجات هستید، با ما در تماس باشید.

 

 

 

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
امید اصالت فر
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09120797032
شماره تلفن ثابت: 06642610748
آدرس کانال: Moraba_shiikam@
پست الکترونیکی: omidbalamchi4@gmail.com

مطلب پیشنهادی

خرید مربا صادراتی

خرید مربا صادراتی اینترنتی از ایران

خرید مربا صادراتی اینترنتی از ایران شامل قیمت خرید بهترین برند انواع مربا فله ای …

Don`t copy text!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.